Ballina Kosova KQZ publikon rezultatet, këta janë deputetët e rinj të Kuvendit të Kosovës...

KQZ publikon rezultatet, këta janë deputetët e rinj të Kuvendit të Kosovës (VIDEO+DOKUMENT)

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka publikuar rezultatet e kandidatëve që do të jenë deputetë të ardhshëm të Kuvendit të Kosovës, raporton Gazeta Express.

Në faqen zyrtare të KQZ-së, janë publikuar emrat dhe numri i votave që ka marrë secili kandidat për deputet.

Vetëvendosje ka marrë 32 deputetë, derisa LDK-ja 29.

Nisma Socialdemokrate me AKR-në e PD-në, mbetet përfundimisht janë Kuvendit të Kosovës./GazetaExpress.

KQZ publikon rezultatet, këta janë deputetët e rinj të Kuvendit të Kosovës

http://www.kqz-ks.org/wp-content/uploads/2019/11/4.Kandidat%C3%ABt-e-zgjedhur.pdf?fbclid=IwAR2Frk60Gjrqo0ise0MJBsGOMhwGOjOE7HjW-Q_ouyqbjOBxEYcOquA0OM4

VIDEO bonus:
Loading...