Ballina Aktualitet Kasami: Në bashkëpunim me ekspertë po ndërtojmë platformën politike për këto zgjedhje...

Kasami: Në bashkëpunim me ekspertë po ndërtojmë platformën politike për këto zgjedhje (VIDEO)

Kreu i Lëvizjes Besa, Bilall Kasami njoftoi se partia e tij është duke ndërtuar platformën e saj me të cilën do të garojë në zgjedhjet e 12 prillit.

“Ne si lëvizje BESA jemi tashmë për një kohë të gjatë në përpilim të platformës elektorale të zgjedhjeve të 2020 dhe në këtë rast ne do të ofrojmë një plaformë e cila është e mbëshetutur në një studim që ne e kemi bërë se cilat janë nevojat reale të qytetarëve e veçanarisht atyre shqiptarë dhe konform kësaj jemi në fazën e diskutimit të brendshëm dhe në në fazën e ardhshme të diskuotjmë me ekspertë të fushave adekuate që të ndërtojmë një platformë e cila do të jetë pjesë e programit të ardhshëm qeverisës , tha mes tjerash Kasami gjatë emisionit Argument në TVM2.

VIDEO bonus:
Loading...