Ballina Këshilla Ja si të kurseni para, këshilla që ndihmon për të realizuar qëllimet

Ja si të kurseni para, këshilla që ndihmon për të realizuar qëllimet

Nganjëherë për të ruajtur para duhet thjesht të filloni.

Studimet tregojnë se shprehia e të kursyerit dhe përgjegjësia ndaj parave është shumë me rëndësi për mirëqenien tuaj.

Një ndër këshillat kryesore për kursimin e parave është që të vendosni një qëllim. Kjo është mënyra më e mirë, sepse kështu do të filloni të mendoni për gjëra që i doni dhe kursimi ju kujtojë diçka të bukur për jetën.

Pastaj kryeni edhe veprimet e tjera, caktimi i shumës që do kurseni, arsyen e qartë, dhe për sa kohë do të arrini qëllimin tuaj.

Pra, mos kurseni kuturu por me plan.

VIDEO bonus:
Loading...