Ballina Kronika I N C I D E N T në pikë të mëngjesit...

I N C I D E N T në pikë të mëngjesit në Tetovë

Dje (3 nëntor),  rreth orës 12 e 30 minuta, personi G.M. (30) nga Tetova, në Stacionin policor të Tetovës, ka deno*ncuar se rreth orës 03 e 30 minuta, duke dalë nga një disk*otekë në Tetovë, është sul*muar fizik*isht nga personat F.J. (20) dhe N.R. (29) të dy nga fshati Tearcë e Tetovës, si dhe disa persona tjerë të panjohur.

Merren masat për zbardhjen e plotë të rastit dhe kundër personave të invo*lvuar në këtë su*lm do të pasojnë parashtresa adekuate.

Loading...