Ballina Top Lajm “Ina, Ina, hiqi br*kët…”, Mustafa Nano pyet se kush është vajza që...

“Ina, Ina, hiqi br*kët…”, Mustafa Nano pyet se kush është vajza që Rama i drejtohej tre dekada më parë (VIDEO)

Mustafa Nano promovoi librin e tij më të fundit “Si e kam njohur…” . Ai sjell në këtë vepër mbresat dhe kujtimet me 40 personazhe publike.

Hashim Thaçi, Edi Rama, Ismail Kadare apo Leka Zogu janë disa nga 40 personazhet që i portretizon gazetari Mustafa Nano në veprën “Si e kam njohur”.

Me një stil të thjeshte dhe të drejtpërdrejt, Mustafa Nano portretizon personazhet publike, të cilët e kanë bërë të reflektojë për vete dhe fatin e shoqërisë shqiptare.

Mustafa Nano me librin “Si e kam njohur..” do të jetë i pranishëm për lexuesit edhe në Panairin e Librit.

VIDEO bonus:
Loading...