Ballina Kronika I N C I D E N T në një restorant në...

I N C I D E N T në një restorant në Tetovë

Mbrëmë (4 nëntor), rreth orës 23.00, 23-vjeçarja Xh.A. nga Gjurgjevishti i Gostivarit ka deno*ncuar se në një objekt hotelerik në afërsi të pikës pagesore Tetovë, në të cilin ka qëndruar së bashku me I.Z. (43), J.F. (43) dhe 36-vjeçarja A.O., të gjithë nga
Gradeci i Gostivarit, kanë qenë të su*lmuar fiz*ikisht nga pronari i lokalit 47-vjeçari Sh.A. nga Reçica e Vogël.
Merren masat për zbardhjen e plotë të rastit, me ç’rast kundër tyre do të përgatiten edhe parashtresa adekuate.

Loading...