Ballina Kronika Rrëfimi i gruas nga Thumana (VIDEO)

Rrëfimi i gruas nga Thumana (VIDEO)

Një banore e mbij*etuar nga pallati në Thumanë ka folur për ABC News duke dhënë detaje për banorët që kanë qenë në pallatin e dëmtuar nga tërmeti.

Banorja në Thumanë: Në katin e parë: Anthi Cara, Lima Cara dhe Sadajana Hysa

Në katin e dytë nuk ka.

Kati 3: Hajredin Çupi, lute Çupi, keli Çupi dhe Coli.

Kati 4: Bukurie Leka.

Kati i pestë: Bert Cara, Fate Cara, Besmir Cara, Hasan Cara, Risa Cara, Kastriot Cakonji. Djalin e kanë gjetur në kat të parë ka shpëtuar, për ata nuk e dimë, kurse në katin e katërt kanë qenë Haxhi Gabili me gruan e vajzën. Ata kanë dalë, vajza ishte brenda, nuk e dimë.

Kati i parë thonë që ka vde*kur djali i Marjan Preçit, Kristjan Preçi 26 vjec. Ne e dimë që kur u shemb pallati kanë ardh këta, ambulancat e ndihma e shpejtë, sesi i kanë nxjerrë ne nuk e dimë se nuk na ka lënë policia. /abcnews.al

VIDEO bonus:
Loading...