Ballina Argëtim “Herkuli” shqiptar sfidon veten, tërheq tre makina (FOTO)

“Herkuli” shqiptar sfidon veten, tërheq tre makina (FOTO)

Rei Lleshi, një vit më parë u shpall si 18 vjeçari më i fortë në Shqipëri pasi fitoi kampionatin e for*cës.

Sot një vit më pas, me fo*rcën e tij i riu nga Tirana sfidon veten duke provuar peshat eks*treme. Me një litar të lidhur rreth mesit, 19 vjeçari tërheq tre makina, dy xhipa të mëdhenj dhe një benc klasik.

“Bëmë një provë duke tërhequr makinat rreth 6 ton e gjysmë, një provë që doli e suksesshme dhe për momentin përsëri fokusohemi tek peshat”, shprehet ai.

VIDEO bonus:
Loading...