Ballina Top Lajm ‘Babi a më çon të gjyshi…’, realizohet takimi i shumëpritur i Alvinit,...

‘Babi a më çon të gjyshi…’, realizohet takimi i shumëpritur i Alvinit, momenti kur i hidhet në krahë gjyshit (VIDEO)

Alvin Berisha, 11-vjeçari shqiptar po shijon tashmë jetën e tij të re jashtë kam*pit të fe*rrit. Mirëpo Alvini kur u takua për herë të parë me të atin, pasi e gjeti në kampin e Al-Ho*lit, kishte vetëm një dëshirë, ta merrte me vete në Itali, për të takuar familjen, dhe veçanërisht gjyshin e tij.

Në videon e mëposhtme shihet dëshira e realizuar e të voglit, që pas kthimit nga kampet e ISIS, po rifiton vitet e humbura me familjen e tij në Itali.

Nuk mund të mungonte as vizita e gjyshit të tij, që kishte fluturuar nga Shqipëria për të takuar 11-vjeçarin, që 5 vite më parë u rrë*mbye nga nëna e tij, e cila iu bashkua luft*ëtarëve të ISIS.

11-vjeçari shqiptar është marrë dje në pyetje në Itali, ndërkohë që ka treguar edhe mënyrën e jetesës brenda kampit të ISIS.

“Mami vishej si ninxha. Në Siri na mësonin të luf*tonim. Qëllonin shpesh me ar*më dhe donin të bëhesha ushtar. Më detyronin të flisja vetëm arabisht. Nuk më linin që të shkoja në shkollë.”– është shprehur vogëlushi.

Në vitin 2004 nëna e tij, e cila ishte në Itali, u bë një luft*ëtare e huaj, duke iu bashkuar organizatës ter*roriste ISIS.

Alvin Berisha prej 5 vitesh gjendej në Siri, ndërsa dy vite më parë kishte humbur dhe nënën e tij, Valbonën, e cila ishte vr*arë gjatë një shpë*rthimi. Valbona Berisha kishte lënë Italinë, dhe ishte nisur në Siri, ku u martua me një xhihadist shqiptar, me të cilin lindi dhe një tjetër fëmijë.

 

VIDEO bonus:
Loading...