Ballina Lajme Dita e tregut në Tetovë (VIDEO)

Dita e tregut në Tetovë (VIDEO)

DCIM100MEDIA

Dita e enjte është ditë tregu në Tetovë.
Kjo ditë është e veçantë për Tetovën se në qytet ka shumë më tepër gjallëri se në ditët tjera.
Nga të gjitha fshatrat zdirgjen njerëzit që duan të shesin dhe të blejnë, që të kryejnë punë të tjera dhe të takohen me miqtë.
E enjtja dikur ishte shumë më e veçantë, sepse mundësia për të ardhur në qytet ishte më e vështirë.
Megjithatë tradita vazhdon dhe e enjtja vazhdon të jetë dita më me gjallëri në Tetovë.
Në vazhdim keni pamjet nga e enjtja e djeshme në Tetovë:

VIDEO bonus:

VIDEO bonus:
Loading...