Ballina Aktualitet Ahmeti i përgjigjet Zekirit (Video)

Ahmeti i përgjigjet Zekirit (Video)

Lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti i është përgjigjur nënkryetarit të Lidhjes Socialdemokrate të Maqedonisë Muhamed Zekirit, i cili mbrëmë tha se nuk dëshiron të bashkëpunojë më Bashkimin Demokratik për Integrim.

Ahmeti theksoi se raportet në mes të Bashkimit Demokratik për Integrim dhe Lidhjes Socialdemokrate të Maqedonisë janë të qëndrueshme.

“Muhamed Zekiri mendoj që nuk është përfaqësues legjitim i politikave të Lidhjes Socialdemokrate të Maqedonisë , koal*icioni funksionon, raportet e mira dhe të qëndrueshme janë në mes kryetarit të Lidhjes Socialdemokrate të Maqedonisë dhe kryetarit të Bashkimin Demokratik për Integrim si dhe organeve të partisë, funksionojmë në kuadër të normalitetit. Sigurisht që dallime edhe mund të ketë për çështje të ndryshme në parim por gjërat shkojnë në drejtim të duhur”, deklaroi kryetari i Bashkimin Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti. /tv21/

VIDEO bonus:
Loading...