Ballina Sport “Xhaka është një lojtar që nuk mëson nga gabimet e tij”

“Xhaka është një lojtar që nuk mëson nga gabimet e tij”

Gary Neville mendon se Granit Xhaka është një lojtar i padisiplinuar dhe ka vënë veten e tij në një pozicion të vështirë ku është shumë e vështirë të mbetet kapiteni i Arsenalit pasi i ka thënë tifozëve të tij “fuck off”(ik pirdhuni).

“Nuk e kuptoj dot Xhakën. Nuk kam parë asnjëherë një lojtar që të mos mësojë nga gabimet e tij aq shumë sa ai. Xhaka bën 400 ndërhyrje të gabuara, sa herë që e shoh merr karton të verdhë.

Kështu që ajo që ndodhi të dielën nuk më ka befasuar sepse ai është i padisiplinuar.”

Klubi akoma nuk ka vendosur nëse do t’i heqë shiritin e kapitenit zviceranit.

VIDEO bonus:
Loading...