Ballina Kronika Policia informon se çka ka ndodhur në Tetovë dhe Gostivar gjatë 24...

Policia informon se çka ka ndodhur në Tetovë dhe Gostivar gjatë 24 orëve të fundit

Sot (9 tetor), rreth orës 04 e 30 minuta, në fshatin Pallçisht i Poshtëm i Tetovës, pjesëtarët e policisë nga Sektori pëe punë të brendshme-Tetovë, kanë pri*vuar nga liria 27-vjeçarin S.Sh., 22-vjeçarin A.R. 27-vjeçarin A.S. nga fshatrat Kopanicë e Shkupit dhe Bojanë dhe 23-vjeçarjn M.J. nga fshati Pallçisht, të cilët kanë udhëtuar me veturën ,,Ford,, me targa të Shkupit, të cilën e ka drejtuar personi A.S.

Gjatë kont*rollit të kryer ndaj tyre dhe veturës është gjetur ko*kainë. Të njëjtit janë mbajtur në Stacionin Policor-Tetovë dhe pas dokumentimit të plotë të rastit, do të përgatitet edhe parashtresa adekuate.

VIDEO BONUS:

Sot (8 tetor), rreth orës 01 e 50 minuta, pjesëtarë të policisë nga Sektori për Punë të Brendshme-Tetovë, në fshatin Pallçisht i Epërm, kanë privuar nga liria personat A.A. (22) nga një fshati Poroj dhe B.M. (27) nga Tetova, për arsye se gjatë kontrollit të kryer tek ata është gjetur ko*kainë.

Dy personat në fjalë, kanë qenë me veturë ,,Fokcvagen Passat,, me targa të Tetovës, të cilën e ka drejtuar personi A.A.
Të njëjtit janë mbajtur në Stacionin Policor- Tetovë dhe pas dokumentimit të plotë të rastit, do të përgatitet parashtresa adekuate.

VIDEO bonus:

Në rrugën regjionale Tetovë-Bërvenicë, mbrëmë (7 tetor), rreth orës 20 e 30 minuta, pjestarët e policisë nga SPB-Tetovë, kanë privuar nga liria 23- vjeçarin I.O. nga fshati Trebosh i Tetovës dhe 24- vjeçari K.R. nga fshati Zhelinë. Gjatë kontrollit të kryer ndaj tyre është gjetur ko*kainë dhe mar*ijuanë.

Dy personat në fjalë janë mbajtur në Stacionin policor – Tetovë, për zbardhjen dhe dokumentimin e plotë të rastit, prej ku edhe do të pasojnë parashtresa adekuate.

VIDEO bonus:

Mbrëmë (7 tetor), gjithashtu rreth orës 21 e 30 minuta, në udhëkryqin mes bulevardit ,,Vidoja Smilevski Bato,, dhe rrugës ,,Boris Kidriç,, janë privuar nga liria 40-vjeçari B.J. dhe 44-vjeçari Xh.Xh., të dy nga Tetova, tek të cilët gjatë kontrollit është
gjetur mar*ijuanë, me ç`rast janë mbajtur në Stacionin Policor-Tetovë, për zbardhjen e plotë të rastit, prej ku do të pasojnë edhe parashtresa adekuate.

Loading...