Ballina Argëtim VIDEO/ Nga Parlamneti Britanik, Goliku dhe grupi lab mesazh për çeljen e...

VIDEO/ Nga Parlamneti Britanik, Goliku dhe grupi lab mesazh për çeljen e negociatave me BE-në

Sa herë që përmendet Bënça, natyrisht që mendja të shkon tek grupi i famshëm, po me të njëjtin emër, i këngës labe.

Por ky grup, nuk mund të kuptohet pa Golik Ali Jaupin që udhëheq këngën labe.

Nga Parlamneti Britanik, Goliku dhe grupi lab kanë dërguar mesazh për çeljen e negociatave.

VIDEO bonus:
Loading...