Ballina Kultura Universiteti i Vjenës boton libër për veprimtarinë muzikore të Vëllezërve Sejdiu (VIDEO+FOTO)

Universiteti i Vjenës boton libër për veprimtarinë muzikore të Vëllezërve Sejdiu (VIDEO+FOTO)

Libër në gjuhën angleze i botuar në Vjenë për veprimtarinë muzikore të Vëllezërve Sejdiu.

“Sukses mbi sukseset!
Intervistë me Jashar Sejdiun, me rastin e daljes nga shtypi të librit në gjuhën angleze të botuar në Univerzitetin e Muzikës në Vjenë, për veprimtarinë muzikore të Vëllezërve Sejdiu.”, shkruan Ixhet Lutfiu, gazetar i RTV “Zëri i Kosovës”, i cili ka zhvilluar këtë intervistë:

“Përzemërsisht e faleminderoi gazetarin e Tv Zëri i Kosovës që vepron në Danimark z.IXHET LUTFIUN,i cili,posa kisht kuptuar se jemi kthyer nga Vienna nga AUSTRIA,menjiherr shfrytëzoi rastin dhe na ftoi për një intervist që me të vërtet u pa se interesimi i tij ishte i madh për të çu përpara vlerat tona kulturore,
Kombetare ,njëherrit e faleminderoi edhe gazetarin e madh dokumentaristin e cmuar z.Alush Kamberin qe ne kete interviste na vleresoi larte,dhe pe kete jemi krenar!
Nuk harroi pa i pershendetur edhe Shqiptaret e Danimarkes!
Faleminderit edhe njiher!” – ka shkruar në profilin e tij në Facebook këngëtari Jashar Sejdiu.

Loading...