Ballina Aktualitet Uniformat blu informojnë se çka ka ndodhur në Tetovë gjatë 24 orëve...

Uniformat blu informojnë se çka ka ndodhur në Tetovë gjatë 24 orëve të fundit

Mbrëmë (02 tetor,) dhjetë minuta pas mesnate, në fshatin Pirok të Tetovës, pjeëstarë të policisë nga Sektori pët punë të brendshme-Tetovë kanë priv*uar nga liria 21-vjeçarin A.S. nga  Gostivari, për arsye se gjatë kont*rollit të kryer ndaj tij është gjetur mari*juanë.
I njëjti është mabjtur në Stacionin Policor – Tetovë dhe pas dokumentimit të plotë të rastit, kundër tij do të inicohet edhe parashtresa adekuate.

VIDEO bonus:

Dje (1 tetor) rreth orës 21 e 30 minuta, në fshatin Sedllarcë e Epërme e Tetovës, me urdhër të gjyk*atësit është arr*estuar 36-vjeçari V.Sh. nga ky fshat, i gjy*kuar me dë*nim me bu*rg në afat prej 18-muajve, për kryerje të veprës pen*ale ,, Prodhim i paau*torizuar dhe lëshim në përdorim të dro*gave nark*otike, substancave psi*kotrope dhe prek*usorëve,, I njëjti është dorëzuar në bur*gun e Tetovës për vua*jtje të dën*imit.

VIDEO bonus:

Tridhjetë e një vejçari P.J. nga fshati Vollkovi e Tetovës, dje (1 tetor), ka den*oncuar se persona të panjohur, në periudhën prej datës 29 shtator dei 1 tetor të këtij viti, kanë thyer xhamin e dritares së mbrapme të kishës ,, Shën Gjergji,, si dhe kanë dëm*tuar dy kanaçe plastike plehrash, të cilat kanë qenë të vendosura në oborrin e kishës.
Ekipi nga SPB Tetovë, ka kryer inspektimi në vendin e ngjarjes.

VIDEO bonus:

Dje (1 tetor) rreth 13 e 30 minuta, 65-vjeçari L.S. nga fshati Gallatë e Gostivarit, duke drejtuar traktorin e ngarkuar me dru në vendin e quajtur ,,Borca e Poshtme,, është rrë*zuar prej traktorit ku ka marrë lënd*ime trupore.
I lënuari L.S. është dërguar në Spitalin e përgjithshëm ,,Ferid Murad,, në Gostivar që t`i ofrohet ndihma mjekësore.

VIDEO bonus:

Sektori për punë të brendshme-Tetovë, ka dorëzuar kallëzim penal kundër personit R.I.(22) nga Tetova, për shkak të bazave të dysh*imit se ka kryer vepër pen*ale ,,Përdh*unim,,. Më datë 11.07.2019 në një shtëpi në rrugën e ,,Ilindenit,, në Tetovë, i denon*cuari ka detyruar të kryejë marrë*dhëne sek*suale një va*jzë të mi*tur 15-vjeçare.

Më 1 tetor, rreth orës 01.00, në fshatin Pallçisht i Epërm, pjestarë të policisë nga Sektori për punë të brendshme-Tetovë, i kanë pri*vuar nga liria personat F.S. (26) nga Reçica e Madhe, V.R. (18) dhe një 17-vjeçar, të dy nga Reçica e vogël, për arsye se gjatë kont*rollit të kryer ndaj tyre, tek ata është gjetur mari*juanë.
Tre personat e lartpërmendur policia i ka zënë në veturën ,,Golf,, me targa të Tetovës, të cilën e ka drejtuar F.S. Pas dokumentimit të plotë të rastit, do të pasojë edhe parashtresa adekuate.

Më 30 shtator,  rreth orës 14.00, i punësuari në një shkollë të mesme të Tetovës, me lokacion në rrugën e ,,Ilindenit,, ka denon*cuar prishje të rendit dhe qetësisë publike, përpara hyrjes së shkollës.
Në këtë zënkë, gjegjësisht përl*eshje fizi*ke janë përfshirë dy grupe të nxënësve të moshës 17- vjeçare nga fshatrat Odër, Përshefcë, Neposhten dhe Pallçisht.
Merren masat për zbardhjen e plotë të rastit.

Pjesëtarë të policisë nga SPB Tetovë, më (30 shtator, rreth orës 17.00, në Tetovë e kanë privuar nga liria 19-vjeçarin Xh.B. nga fshati Otushishtë e Tetovës, për shkak të dyshimeve se ka kryer disa vjedhje të rënda dhe vjedhje, gjatë javës së kaluar nëpër Tetovë dhe Gostivar .
I njëjti është mbajutur në Stacionin policor Tetovë dhe pas zbardhjes dhe dokumentimit të plotë të rastit, kundër tij do të përgaditet edhe parashtresë adekuate.

Pesëdhjetë e dy vjeçari Xh.Xh. nga fshati Vejcë e Tetovës, dje (30-shtator) ka deno*ncuar se në periudhën në mes datës 28 dhe 29 shtator, në atarin e fshatit Bozofcë, kafshë të egra me shumë gjasa ujq, ia kanë mby*tur 40 dele, 15 kanë qenë të lënduara, kurse 40 dele tjera kanë ikur dhe nuk janë kthyer në tufën e deleve.
Është kryer inspektim në vendin e ngjarjes.

VIDEO bonus:
Loading...