Ballina Kronika Uniformat blu informojnë se çka ka ndodhur në Tetovë dhe Gostivar gjatë...

Uniformat blu informojnë se çka ka ndodhur në Tetovë dhe Gostivar gjatë 24 orëve të fundit

Dje (24 tetor),  rreth orës 17.00, në rrugën ,,Boris Kidriq,, në Tetovë, pjesëtarët e policisë nga SPB Tetovë, kanë privuar nga liria 19-vjeçarin J.G. nga fshati Vollkovë e Shkupit dhe 20-vjeçarin H.B. nga Tetova, për arsye se gjatë kontrollit të kryer ndaj tyre
është gjetur marij*uanë.

Pas dokumentimit të plotë të rastit, kundër tyre do
të përgaditen parashtresa adekuate.

Mbrëmë (25 tetor), rreth orës 01.00 në fshatin Siniçan të Tetovës, pjesëtarët e policisë nga SPB Tetovë, kanë arr*estuar personat J.A. (24), J.A. (18) dhe L.E. (32) nga fshati Banjicë e Epërme e
Gostivarit.
Gjatë kontrollit të kryer ndaj tyre dhe veturës ,,Golf,, me targa të Gostivarit, në të cilën kanë qenë tre personat, është gjetur marij*uanë.
Pas dokumentimit të plotë të rastit do të pasoj edhe parashtresë adekuate.

Mbrëmë (25 tetor), rreth orës 01 e 40 minuta, në një objekt për organizimin e lojërave të fatit në rrugën ,,Iliria,, në Tetovë, për shkak të prishjes së rendit dhe qetësisë publike, pjesëtarët e policisë e kanë arrestuar 53-vjeçarin T.Z. nga Tetova.
Merren masat dhe aktivitetet për zbardhjen e rastit.

Dje (24 tetor), rreth orës 17 e 50 minuta, në rrugën ,,Boris Kidriq,, në Tetovë, pjesëtarët e policisë nga SPB Tetovë, kanë privuar nga liria 42-vjeçarin A.B. nga fshati Sellcë, i cili ka drejtuar veturën ,,Audi A4,, me targa të huaja ,,provë,, për arsye të dyshimit për kryerje të veprës penale ,,falcifikim i dokumentit,,
dhe ,, përdorimi i dokumentit me të dhëna të rrejshme,,.

I njëjti është mbajtur në Stacionin policor Tetovë, për zbardhjen e plotë të rastit.

Pjesëtarët e policisë nga SPB-Tetovë, Stacioni Policor-Gostivar, dje (24-tetor) me urdhër të gjyk*atësit, e kanë arre*stuar 24-vjeçarin K.S. nga Gostivari, i dënuar me një vjet bu*rg, për shkak se ka kryer vepër pen*ale ,,Përpunim ilegal, mbajtje dhe tregti me ar*më ose materje shpërth*yese,,.

I njëjti është dorëzuar në bur*gun e Tetovës për vuajtjen e dënimit me bu*rg.

Dje (24 tetor) në ora 16 e 35 minuta, në SPB Tetovë 18-vjeçari S.N. nga fshati Zhelinë e Tetovës, ka denoncuar se rreth orës 13.00, në rrugën e ,,Ilindenit,, në Tetovë, ka qenë i sul*muar nga tre persona dy prej të cilëve i ka njohur personalisht.
Punohet në zbardhjen e rastit.

Gjashtëdhjetë e gjashtë vjeçari L.Sh. nga fshati Bërvenicë e Tetovës, dje (24 tetor) në SPB-Tetovë ka denoncuar se rreth orës 12 e 30 minuta, tek rrethrotullimi në mes të rrugës ,,Iliria,, dhe rrugës ,,Jane Sandanski,, në Tetovë, ka qenë i sul*muar fizik*isht nga personat D.M. (60) dhe M.M. (29) të dy nga Tetova.

Dy personat e denoncuar, janë thirrur në Stacionin policor Tetovë dhe rasti është duke u zbardhur.

Dje (24,tetor), rreth orës 18 e 15 minuta,, në rrugën ,,Pollog,, në Tetovë, furgoni ,,Ford Tranzit,, me targa të Tetovës, të cilin e ka drejtuar 38-vjeçari I.R. nga Tetova, ka aksidentuar këmbësoren e mitur nga Tetova.
Në këtë aksident këmbësorja ka pësuar lëndime të rënda trupore, me ç’rast është dërguar në Spitalin Klinik të Tetovës, për t’i ofruar ndihmë mjekësore.
Inspektim në vendin e ngjarjes ka kryer ekipi nga SPB Tetovë.

Sektori për Punë të Bredshme-Tetovë, Zyra e jashtme për punë kri*minalistike-Gostivar, ka zbardhur në tërësi 27-vjedhje të rënda dhe tentime për vjedhje të rënda dhe deri në Prok*urorinë
Themelore Publike Gostivar, ka dorëzuar padi penale kundër 6 personave të mitur nga fshati Çegran i Gostivarit, prej të cilëve, tre janë të moshës 15-vjeçare dhe po aq të moshës 17-vjeçe.

Gjashtë minorenët dyshohen se në periudhë prej muajit nëntor të vitit 2018, deri në muajin gusht të vitit 2019, duke vepruar në grupe dhe me përdorim të for*cës fizike, më së shpeshti kanë demoluar nëpër shtëpitë e banorëve të Çegranit, të cilët përkohësishtë jetojnë dhe punojnë jashtë vendit, si dhe në objekte tjera në këtë fshat, ku kanë vjedhur stoli prej ari, bizhuteri, mjete pune, veshje dhe prodhime teknike. Gjësendet e vjedhura i kanë fshehur në një objekt të të papërdorur-hangarë në Çegran, dhe më vonë i kanë shitur.

Përfitimi i përgjithshëm pronësor, të cilën e kanë realizuar në mënyrë joligjore gjatë këtyre vjedhjeve, llogaritet afër 418 mijë denarë, kurse janë shkaktuar edhe dëme materiale me vlerë prej 224 mijë denarë.

Më 23 tetor, rreth orës 16 e 30 minuta, 62-vjeçari S.J. dhe 68-vjeçari Q.Q. nga fshati Shemshovë e Tetovës, në SPB-Tetovë kanë denoncuar se, gjysëm ore më herët në arën e tyre e cila gjendet në vendin e quajtur ,,Vardarishte,, kanë qenë të sul*muar fizi*kisht nga 65-vjeçari E.J. nga i njëjti fshat, me të cilin një kohë të gjatë kanë pasur marrdhënje të aca*ruara lidhur me pronësinë e arës.
Më vonë personi E.J. vetë është paraqitur në Njësinë policore-Jegunovcë.
Merren masat për zbardhjen e plotë të rastit.

Në rrugën e ,,Lubotenit,, në Tetovë, dje (23 tetor),  rreth orës 18 e 40 minuta, vetura e tipit ,,Folkcvagen Polo,, me targa të Tetovës, të cilën e ka drejtuar 24- vjeçari I.A. nga fshati Reçicë e Vogël, ka aksidentuar këmbësorin 41-vjeçar D.V. shtetas i Shqipërisë.
Në këtë aksident lëndime të rënda trupore ka pësuar këmbësori, i cili është dërguar në Spitalin Klinik të Tetovës, për t’i ofruar ndihmë mjekësore. Inspektim në vendin e ngjarjes ka kryer ekipi nga SPB-Tetovë.

 

VIDEO bonus:
Loading...