Ballina Kronika Uniformat blu informojnë se çka ka ndodhur në Tetovë dhe Gostivar gjatë...

Uniformat blu informojnë se çka ka ndodhur në Tetovë dhe Gostivar gjatë 24 orëve të fundit

Sektori për Punë të Brendshme në Tetovë, ka dorëzuar pa*di pen*ale kundër 26-vjeçares M.K. nga Republika e Shqipërisë, për shkak të ekzistimit të bazave të dyshimit, se ka kryer vepra pe*nale ,,Lën*dim trupor,, dhe ,,rre*zikim i sigurisë,,.

Më datë 10.07.2019, në fshatin Çellopek, në oborrin e shtëpisë së 25-vjeçarit A.I. dhe 24-vjeçares S.I. e deno*ncuara i ka sul*muar fizi*kisht, kurse personit A.I. me thi*kë i ka shkaktuar pla*gë në dorë dhe shpinë.

Dje (17 tetor) rreth orës 12.00, pjesëtarë të policisë nga Sektori për Punë të Brendshme Tetovë, kanë privuar nga liria 32-vjeçarin Z.B. nga fshati Kopanicë e Tetovës.

Gjatë bastisjes së kryer në shtëpinë e tij në fshatin Kopanicë, në periudhën prej 09 e 45 minuta deri 11 e 45 minuta, janë gjetur: pus*hkë autom*atike me një kornizë të mbushur me 19 plu*mba të kal*ibrit 7,62 milimetër, pist*oletë ,,Bereta,, me kornizë, një plu*mb të kalibrit 7,65 milimetra dhe dy çanta me gjithësej 162 plu*mba të kal*ibrit 7,62 milimetra.

Personi Z.B. është mbajtur në Stacionin policor Tetovë, për zbardhjen e plotë të rastit ku gjatë ditës së sotme (18 tetor), me parashtresë adekuate në procedurë paraprake, do të dërgohet në Gjyk*atën Themelore Tetovë.

Pjestarët e policisë nga Sektori për punë të brendshme Tetovë, dje (17 tetor) në ora 15 e 45 minuta, në fshatin Forinë e Gostivarit, kanë privuar nga liria personat S.B. (38) nga Dobërdolli, E.S. (18) nga Debreshi, F.A. (18) nga Çegrani, si dhe S.S. (25) nga Gostivari, për arsye se gjatë kotrollit të kryer ndaj tyer dhe veturës ,,Citroen Sakso,, me targa të Gostivarit në të cilën kanë qëndruar, është gjetur mari*juanë.
Katër personat janë mbajtur në Stacionin policor të Gostivarit dhe pas dokumentimit të plotë të rastit, do të përgatitet parashtresa adekuate.

Dje (17 tetor), rreth orës 10.00, 51-vjeçari A.J. nga fshati Senakos i Gostivarit, në SPB Tetovë ka denoncuar se ai dhe 51-vjeçarja E.J. në shtëpinë e tyre në fshatin Senoakos, kanë qenë të sul*muar fizi*kisht nga personat A.J. (33), SH.J. (36) dhe S.J. (33) nga i njëjti fshat. Tre personat janë privuar nga liria dhe merren masat për zbardhjen e plotët të rastit.

Mbrëmë (18 tetor), rreth orës 01 e 40 minuta, pjestarët e policisë nga Sektori për punë të brendshme Tetovë, kanë privuar nga liria personin E.J. (27) nga fshati Senakos dhe S.T. (27) nga qyteti i Mostarit Republia e Bosnje dhe Hercegovinës, të cilët më herët i kanë sul*muar fiz*ikisht 79-vjeçarin N.H. nga fshati Negotinë e Pollogut, motrën dhe mbesën e tij. Personat E.J. dhe S.T. janë mbajtur në Stacionin policor Gostivar dhe punohet në zbardhjen e plotë të rastit.

Dje (17 tetor), rreth orës 16 e 30 minuta, 42-vjeçari F.J. nga fshati Simnicë e Gostivarit, në SPB Tetovë ka denoncuar se rreth orës 13.00, djali i tij 17- vjeçar, nxënës i shkollës së mesme në Gostivar, ka qenë i sul*muar me mjet të mpr*ehtë, nga një mino*ren nga e njëjta shkollë, i cili paraprakisht ka sul*muar fizik*isht disa nxënës tjerë në oborrin e shkollës.
Merren masat, për identifikimin e të gjithë të involvuarve në këtë
prishje të rendit dhe qetësisë dhe zbardhjen e plotë të rastit.

Dje (17 tetor), rreth orës 12.00, në SPB Tetovë është denoncuar se 43-vjeçari F.I. nga fshati Gradec i Gostivarit, deri sa ka qenë duke kryer punë ndërtimore, në një objekt në ndërtim e sipër në rrugën ,,JNA,, në Gostivar, është rrëzuar dhe ka pësuar lëndime të rënda trupore.
I njëjti është dërguar në Spitalin e përgjithshëm ,,Ferid Murad,, në Gostivar, për t’i ofruar ndihmë mjekësore.

Më 16 tetor, në ora 21.00, në udhëkryqin mes rrugëve ,,Boris Kidriç,, dhe ,,Bllagoja Toska,, në Tetovë, pjesëtarët e policisë nga Sektori për punë të brendshme Tetovë, i kanë privuar nga liria personat G.R. (42) nga Reçica e Vogël dhe N.N. (19) nga fshati Rogle, për arsye se gjatë kontrollit të kryer ndaj tyre është gjetur marij*uanë.

Pas dokumentimit të plotë të rastit, kundër personave në fjalë do të përgaditet edhe parashtresa adekuate.

Pjestarë të policisë nga SPB-Tetovë, më 16 tetor, rreth orës 23 e 15 minuta, kanë privuar nga liria personat R.B. (35), K.A. (27), A.B. (21) dhe një 17-vjeçar të gjithë nga Tetova, në cilët paraprakisht në një objekt hotelerik në rrugën ,,Boris Kidriç,, në Tetovë, kanë sul*muar fizi*kisht 43-vjeçaren Sh.N. dhe burrin e saj 38- vjeçarin A.A. nga Bogovina e Tetovës.

Katër pjesmarësit në këtë su*lm fiz*ik, janë mbajtur në Stacionin policor të Tetovës dhe pas zbardhjes së plotë të rastit, kundër tyre do të pasoj edhe parashtresë adekuate.

Më 16 tetor, rreth orës 16 e 20 minuta, pjestarët e policisë të Sektorit për punë të brendshme Tetovë, kanë privuar nga liria 47- vjeçarin B.A. nga Gostivari, i cili e ka sul*muar fizi*kisht 37-vjeçarin I.E. gjithashtu nga Gostivari.

Rasti është duke u zbardhur, kështu që do të pasoj edhe parashtresë adekuate.

Më 16 tetor, rreth orës 00 10 minuta në Stacionin policor të Tetovës, 24-vjeçari S.B. nga fshati Brodec i Tetovës, ka denoncuar se më datë 15 tetor 2019 rreth orës 23 e 30 minuta, në bulevardin e ,,Ilindenit,, në Tetovë, ka qenë i sul*muar fizik*isht nga personi N.B. nga po i njëjti fshat, me të cilin kanë pasur mosmarveshje të mëparshme.

Punohet në zbardhjen e plotë të rastit.

Më 15 tetor, rreth orës 12 e 15 minuta, në Stacionin policor të Tetovës, 15 vjeçari nga fshati Bogovinë i shoqëruar nga gjyshi i tij 66-vjeçari I.N. nga fshati Novosellë e Bogovinës, ka denoncuar se rreth orës 09.00, në një objekt hotelerik në Tetovë ka qenë i sulm*uar fizik*isht nga një tjetër 15-vjeçar nga fshati Novosellë i cili ka qenë i shoqëruar nga tre persona tjerë të panjohur.
Punohet në zbardhjen e plotë të rastit.

Më 14 tetor, rreth orës 21 e 30 minuta, pjestarët e policisë nga Sektori për punë të brendshme-Tetovë, kanë privuar nga liria 32-vjeçarin A.M. dhe 25-vjeçarin V.D. të dy nga Gostivari, për arsye se gjatë kryerjes së kontrollit në veturën ,,Opel Astra,, me targa të Gostivarit, është gjetur mari*juanë dhe tableta eks*taze.
Pas dokumentimit të rastit, kundër tyre do të përgatiten edhe parashtresa adekuate.

Më 15 tetor, rreth orës 00 e 50 minuta, në rrugën lokale për në fshatin Trebosh të Tetovës, pjestarët e policisë nga SPB Tetovë, kanë privuar nga liria 36-vjeçari A.Xh. dhe 27-vjeçarin E.H. të dy nga fshati Dobrosht, për arsye se gjatë kontrollit të kryer në veturën ,,Folkcvagen polo,, me targa të Tetovës, me të cilën kanë udhëtuar personat në fjalë, është gjetur marij*uanë dhe rriz*ëll.
Pas dokumentimit të plotë të rastit kundër tyre do të përgatiten parashtresa adekuate.

Më 14 tetor, rreth orës 13 e 30 minuta në Stacionin policor të Tetovës, 57-vjeçari N.A. nga fshati Gllogjë e Tetovës, ka denoncuar se në rrugën APJ ( JNA) në Tetovë, ka qenë i kafshuar nga një qen i pastrehë në pjesën e këmbës së majtë.

Më 14 tetor, rreth orës 13 e 30 minuta, në rrugën ,,Pançe Poposki,, në Gostivar, mjeti ngarkues ,,Pezho,, me targa të Gostivarit, të cilin e ka drejtuar 48-vjeçari S.B. nga fshati Balindoll i Gostivarit, ka aksidentuar këmbësorin 29-vjeçar A.M. nga fshati Zdunjë e Gostivarit.

Gjatë aksidentit lëndime trupore ka pësuar këmbësori A.M. i cili është dërguar në Spitalin e përgjithshëm ,,Ferid Murad,, në Gostivar, për t’i ofruar ndihmë mjekësore.
Inspektim në vendin e ngjarjes ka kryer ekipi nga Stacioni policor – Gostivar.

VIDEO bonus: Tërmeti në Shqipëri VIDEO nga Tetova: MOTI: PUBLICITET: PUBLICITET:
Loading...