Ballina Aktualitet Uniformat blu informojnë se çka ka ndodhur në Tetovë dhe Gostivar gjatë...

Uniformat blu informojnë se çka ka ndodhur në Tetovë dhe Gostivar gjatë 24 orëve të fundit

Mbrëmë (16 tetor), në ora 21.00, në udhëkryqin mes rrugëve ,,Boris Kidriç,, dhe ,,Bllagoja Toska,, në Tetovë, pjesëtarët e policisë nga Sektori për punë të brendshme Tetovë, i kanë privuar nga liria personat G.R. (42) nga Reçica e Vogël dhe N.N. (19) nga fshati Rogle, për arsye se gjatë kontrollit të kryer ndaj tyre është gjetur marij*uanë.

Pas dokumentimit të plotë të rastit, kundër personave në fjalë do të përgaditet edhe parashtresa adekuate.

Pjestarë të policisë nga SPB-Tetovë, mbrëmë (16 tetor), rreth orës 23 e 15 minuta, kanë privuar nga liria personat R.B. (35), K.A. (27), A.B. (21) dhe një 17-vjeçar të gjithë nga Tetova, në cilët paraprakisht në një objekt hotelerik në rrugën ,,Boris Kidriç,, në Tetovë, kanë sul*muar fizi*kisht 43-vjeçaren Sh.N. dhe burrin e saj 38- vjeçarin A.A. nga Bogovina e Tetovës.

Katër pjesmarësit në këtë su*lm fiz*ik, janë mbajtur në Stacionin policor të Tetovës dhe pas zbardhjes së plotë të rastit, kundër tyre do të pasoj edhe parashtresë adekuate.

Dje (16 tetor), rreth orës 16 e 20 minuta, pjestarët e policisë të Sektorit për punë të brendshme Tetovë, kanë privuar nga liria 47- vjeçarin B.A. nga Gostivari, i cili e ka sul*muar fizi*kisht 37-vjeçarin I.E. gjithashtu nga Gostivari.

Rasti është duke u zbardhur, kështu që do të pasoj edhe parashtresë adekuate.

Dje (16 tetor), rreth orës 00 10 minuta në Stacionin policor të Tetovës, 24-vjeçari S.B. nga fshati Brodec i Tetovës, ka denoncuar se më datë 15 tetor 2019 rreth orës 23 e 30 minuta, në bulevardin e ,,Ilindenit,, në Tetovë, ka qenë i sul*muar fizik*isht nga personi N.B. nga po i njëjti fshat, me të cilin kanë pasur mosmarveshje të mëparshme.

Punohet në zbardhjen e plotë të rastit.

Pardje (15 tetor), rreth orës 12 e 15 minuta, në Stacionin policor të Tetovës, 15 vjeçari nga fshati Bogovinë i shoqëruar nga gjyshi i tij 66-vjeçari I.N. nga fshati Novosellë e Bogovinës, ka denoncuar se rreth orës 09.00, në një objekt hotelerik në Tetovë ka qenë i sulm*uar fizik*isht nga një tjetër 15-vjeçar nga fshati Novosellë i cili ka qenë i shoqëruar nga tre persona tjerë të panjohur.
Punohet në zbardhjen e plotë të rastit.

Pardje mbrëma (14 tetor) rreth orës 21 e 30 minuta, pjestarët e policisë nga Sektori për punë të brendshme-Tetovë, kanë privuar nga liria 32-vjeçarin A.M. dhe 25-vjeçarin V.D. të dy nga Gostivari, për arsye se gjatë kryerjes së kontrollit në veturën ,,Opel Astra,, me targa të Gostivarit, është gjetur mari*juanë dhe tableta eks*taze.
Pas dokumentimit të rastit, kundër tyre do të përgatiten edhe parashtresa adekuate.

Dje mbrëma (15 tetor), rreth orës 00 e 50 minuta, në rrugën lokale për në fshatin Trebosh të Tetovës, pjestarët e policisë nga SPB Tetovë, kanë privuar nga liria 36-vjeçari A.Xh. dhe 27-vjeçarin E.H. të dy nga fshati Dobrosht, për arsye se gjatë kontrollit të kryer në veturën ,,Folkcvagen polo,, me targa të Tetovës, me të cilën kanë udhëtuar personat në fjalë, është gjetur marij*uanë dhe rriz*ëll.
Pas dokumentimit të plotë të rastit kundër tyre do të përgatiten parashtresa adekuate.

Më 14-teto,) rreth orës 13 e 30 minuta në Stacionin policor të Tetovës, 57-vjeçari N.A. nga fshati Gllogjë e Tetovës, ka denoncuar se në rrugën APJ ( JNA) në Tetovë, ka qenë i kafshuar nga një qen i pastrehë në pjesën e këmbës së majtë.

Më 14 tetor, rreth orës 13 e 30 minuta, në rrugën ,,Pançe Poposki,, në Gostivar, mjeti ngarkues ,,Pezho,, me targa të Gostivarit, të cilin e ka drejtuar 48-vjeçari S.B. nga fshati Balindoll i Gostivarit, ka aksidentuar këmbësorin 29-vjeçar A.M. nga fshati Zdunjë e Gostivarit.

Gjatë aksidentit lëndime trupore ka pësuar këmbësori A.M. i cili është dërguar në Spitalin e përgjithshëm ,,Ferid Murad,, në Gostivar, për t’i ofruar ndihmë mjekësore.
Inspektim në vendin e ngjarjes ka kryer ekipi nga Stacioni policor – Gostivar.

VIDEO bonus: Tërmeti në Shqipëri VIDEO nga Tetova: MOTI: PUBLICITET: PUBLICITET:
Loading...