Ballina Kronika Shkaktoi zjarr në Kodrën e Diellit, vihet pas hekurave 44-vjeçari nga Tetova...

Shkaktoi zjarr në Kodrën e Diellit, vihet pas hekurave 44-vjeçari nga Tetova (VIDEO+FOTO)

Dje (27 tetor), rreth orës 13 e 15 minuta, në Sektorin për Punë të Brendshme-Tetovë, është denoncuar përhapje e zjarrit në vendin e quajtur ,,Golgota,, në zonën e fshatit Lisec, të cilin e ka shkaktuar 44 vjeçari F.N. nga Tetova, ndryshe pronar i arës.

Zjarri me shpejtësi është përhapur dhe ka kapluar sipërfaqe prej 1000 metër katrorë kullosë të thatë. Nuk ka pasur persona të lënduar dhe me intrvenim të Ekipit teritorial kundër zjarrit-Tetovë, zjarri është lokalizuar.
Personi në fjalë është privuar nga liria dhe pas dokumentimit të plotë të rastit, kundër tij do të përgatitet parashtresë adekuate.

VIDEO bonus:
Loading...