Ballina Aktualitet Protesta kundër dënimit të El Chekas para Gjykatës së Kërçovës (VIDEO+FOTO)

Protesta kundër dënimit të El Chekas para Gjykatës së Kërçovës (VIDEO+FOTO)

Para gjykatës së Kërçovës u zhvillua protesta kundër dënimit të Sheqerim Ametit – El Chekës, lidhur me publikimin e përgjimeve ku protagonistë janë kreu i BDI-së. Disa dhjetëra mbështetës u mblodhën para gjykatës së Kërçovës me parulla në duar “Mos i dënoni denoncuesit e kri*mit” si dhe thirrje për liri e drejtësi.

VIDEO bonus:
Loading...