Ballina Kronika Incident në Pirok të Tetovës

Incident në Pirok të Tetovës

Tridhjetë e tetë vjeçari nga fshati Pirok të Tetovës është sul*muar nga tre familjarë në dalje nga shtëpia e tij.

Sul*muesit, sipas den*oncimit, kanë përdorur mjete të forta ndërsa më vonë janë arr*estuar nga policia e Tetovës.

“Në fshatin Pirok të Tetovës, nga ana e zyrtarëve policorë të SPB Tetovë janë privuar nga liria E.K (18), N.K (43), dhe N.K (63), të cilët fizi*kisht kanë sul*muar 38 vjeçarin L.K nga i njëjti fshat. Gjatë sul*mit kanë përdorur edhe mjete të forta. Tre sulmuesit janë mbajtur në stacionin policor të Tetovës dhe pas dokumentimit të plotë të rastit kundër tyre do të ndërmerren masa”, njoftojnë nga SPB Tetovë.

Për këtë ngjarje është njoftuar edhe pro*kurori publik ndërsa të arre*stuarit dyshohen për dhu*në.