Ballina Kronika Incident në Çellopek të Tetovës

Incident në Çellopek të Tetovës

Dje rreth orës 17 e 30 minuta, 32-vjeçari H.M. dhe vëllau i tj E.M. (47) nga fshati Çellopek i Tetovës, në SPB-Tetovë kanë deno ncuar se rreth orës 16 e 10 minuta, në një objekt hotelerik në fshatin Çellopek kanë qenë të sul muar fizi kisht nga personat A.F. (22) dhe N.F.(46) nga i njëjti fshat.

Rasti tërësisht është zbardhur ku edhe janë përgatitur parashtresa adekuate.

VIDEO bonus:
Loading...