Ballina Lajme Fotot e rralla/ Si dukeshin shqiptarët dhe Shqipëria 100 vjet më parë

Fotot e rralla/ Si dukeshin shqiptarët dhe Shqipëria 100 vjet më parë

Fotot e mëposhtme tregojnë realitetin në Shqipëri 100 vjet më parë.

Ato janë shkrepur nga Severin Worm-Petersen gjatë vitit 1920 dhe tregojnë një copës nga Shqipëria dhe shqiptarët e asaj periudhe.

VIDEO bonus:
Loading...