Ballina Aktualitet Aksident në Tetovë

Aksident në Tetovë

Më datë 02.10.2019 në ora 21 e 25 minuta, në autostradën Shkup-Tetovë-Gostivar, në afërsi të hyrjes për në Tetovë, ka ndodhur aksident trafiku ku janë përfshirë një ,,BMW,, me targa të Tetovës, të cilën e ka drejtuar 20-vjeçari L.M. nga Tetova dhe vetura ,,Folkcvagen Polo,, me targa të Ohrit, të cilën e ka drejtuar 53-vjeçari G.V. nga Ohri.

Në këtë aksident lëndime trupore ka pësuar M.M.(19) nga Tetova, shoqëruese në veturën ,,BMW,, e cila është dërguar në Spitalin Klinik të Tetovës, për ofrimin e ndihmës mjekësore. Ekipi nga SPB-Tetovë ka kryer inspektimin në vendin e ngjarjes.

VIDEO bonus:

VIDEO bonus:
Loading...