Ballina Lajme Z J A RR në rrethinën e komunës së Bogovinës (VIDEO)

Z J A RR në rrethinën e komunës së Bogovinës (VIDEO)

Z j a rr i ka kapluar një pjesë të malit në rrethinën e Komunës së Bogovinës. Për momentin zja*rrfikësit janë në vendngjarje dhe po tentojnë të shuajnë  z j a rr i n.

Bonus video:
Loading...