Ballina Kronika Tetovë, hajdutët vjedhin veturën të ngarkuar me dru

Tetovë, hajdutët vjedhin veturën të ngarkuar me dru

Deri tani kryerës ende të pa njohur, dje (23 shtator), në periudhën prej ora 05.00 deri ora 17.00, nga depoja e NP ,,Pyjet nacionale-Tetovë,, në vendin e quajtur ,,Kllukovë,, kanë marrë veturën ,,Toyota Pajero,, e ngarkuar me dru për ngrohje, e cila ka qenë me dyer të pakyçura dhe me çelësa në startues.

Vjedhjen e veturës e ka den*oncuar i punësuari B.A. (54) nga fshati Sedllarcë e Poshtme.

Punohet në gjetjen e personave të përfshirë në këtët vjedhje dhe zbardhjen e plotë të rastit.

VIDEO bonus:

VIDEO bonus:
Loading...