Ballina Kronika Tetovë, 32-vjeçarja kërkon ndihmën e uniformave blu

Tetovë, 32-vjeçarja kërkon ndihmën e uniformave blu

Tridhjetë e dy vjeçarja nga Tetova, dje (3 shtator)
ka denoncuar  dh u n ë  familjare, të cilën dje rreth orës
18.00 e ka kryer bashkëshorti i saj, 40-vjeçari S.S. nga
Tetova, me të cilin nuk kanë patur kurorë.

I njëjti është privuar nga liria dhe është mbajtur në
Stacionin policor-Tetovë, për zbardhjen e plotë të
rastit.

Loading...