Ballina Kronika Ishin bërë xurxull, vihen pas hekurave tetovari dhe një person pa dokumente...

Ishin bërë xurxull, vihen pas hekurave tetovari dhe një person pa dokumente identifikimi nga Shqipëria

Mbrëmë (2 shtator), rreth orës 23 e 30 minuta, në rrugën e ,,Ilindenit,, në Tetovë, janë  a rr e s t u a r 39- vjeçari B.T. nga Tetova dhe 32-vjeçari A.M. shtetas i Shqipërisë, i cili nuk ka pasur dokumenta me vete dhe të njëjtit kanë qenë në gjendje dukshëm të  a l k o o l i z u a r.
Dy personat në fjalë janë mbajtur në Stacionin Policor-Tetovë, për zbardhjen e plotë të rastit.

Loading...