Ballina Kronika Incident në Stacionin e Autobusëve në Tetovë

Incident në Stacionin e Autobusëve në Tetovë

Tridhjetë e nëntëvjeçari H.A. nga fshati Gradec i Gostivarit, dje (15-shtator) ka denoncuar se rreth orës 15 e 40 minuta, tek stacioni i autobusëve në Tetovë, ka është i sul*muar fizi*kisht nga 32-vjeçari N.B. nga fshati Dobërdoll i Gostivarit dhe më pas në mënyrë të pali*gjshme, rreth dy orë ka qenë i privuar nga liria, ku me fo*rcë me veturë ,,Pezho,, e kanë dërguar dhe mbajtur në punëtorinë e personit N.B.

Më vonë, N.B. është paraqitur vetë në Stacionin policor-Gostivar, ndërsa lidhur me rastin është privuar nga liria vëllai i tij M.N. (36).

Merren masat dhe aktivitetet për zbardhjen e rastit.

BONUS video:

VIDEO bonus: Tërmeti në Shqipëri VIDEO nga Tetova: MOTI: PUBLICITET: PUBLICITET:
Loading...