Ballina Kronika Incident në rajonin e Komunës së Zhelinës

Incident në rajonin e Komunës së Zhelinës

Njëzetë vjeçarja M.K. nga Shkupi, dje (15 shtator) ka denoncuar se:

Gjatë kthimit nga fshati Llukovicë e Tetovës, ku në shtëpinë e saj të uikendit ka qëndruar së bashku me shoqet K.M. (29), T.P. (31) dhe A.J. (20) nga Shkupi, rreth orës 18 e 15 minuta, veturën e tyre ,,Folkcvagen Pasat,, me targa të Shkupit e kanë pritur dhe ua kanë zënë rrugën dy vetura, një ,,Golf 3,, dhe ,,Honda Civik,, prej të cilave kanë dalë disa persona.
Njëri prej tyre ka qenë 24 vjeçari D.S. nga Shkupi, me të cilin më herët ka qenë në lidhje, dhe i njëjti e ka sul*muar fizi*kisht. Më pas i ka sul*muar edhe shoqet e saj K.M. dhe T.P. me ç’rast me veturat e tyre janë larguar nga vendi në drejtim të panjohur.

Punohet në zbardhjen e plotë të rastit.

VIDEO bonus:

VIDEO bonus: Tërmeti në Shqipëri VIDEO nga Tetova: MOTI: PUBLICITET: PUBLICITET:
Loading...