Ballina Lajme Incident në fshatin Pallaticë të Komunës së Zhelinës

Incident në fshatin Pallaticë të Komunës së Zhelinës

Tetëmbëdhjetë vjeçari B.E. nga fshati Pallaticë e Tetovës, mbrëmë (12 shtator) ka den*oncuar se rreth orës 21.00, përpara një dyqani në fshat, 20-vjeçari D.Z. nga po i njëjti fshat, e ka sul*muar fizi*kisht dhe menjëherë është larguar nga vendi.

Merren masat dhe aktivitetet për zbardhjen e plotë
të rastit.

VIDEO bonus: Tërmeti në Shqipëri VIDEO nga Tetova: MOTI: PUBLICITET: PUBLICITET:
Loading...