Ballina Lajme Verë e “sukseshme” për hajdutin nga Tetova, ka kryer 26 vjedhje...

Verë e “sukseshme” për hajdutin nga Tetova, ka kryer 26 vjedhje dhe ka fituar gjysmë milioni denarë

Sektori për punë të brendësheme Tetovë, ka zbardhur dhe dokumentuar në tërësi 18 vjedhje të rënda, 8 vjedhje dhe një tentim pët vjedhje, për kryerjen e të cilave dysh^ohet 38-vjeçari J.C. nga Tetova, për të cilin janë përgatitur dhe do të lëshohen 4 pa^di pen^ale.

J.C. dyshohet se në muajt qershor, korrik dhe gusht të këtij viti, në Tetovë, me fo^rcë ka hapur dhe hulmtuar nëpër vetura, shitore objekte pune dhe tjera, prej ku më së shpeshti ka vjedhur para, paisje muzikore, kompjuterë si dhe gjësende tjera, kështu
që në mënyrë ile^gale ka siguruar përfitime pronësore e cila llogaritet të jetë rreth 525 mijë denarë.

Numri më i madh i gjësendeve të vjedhura është gjetur dhe kthyer tek pronarët, gjegjësishtë tek të dëmtuarit.

Krahas kësaj, me pa^di pen^ale për ,,Mbulim,, janë
përfshirë edhe 12 persona nga Tetova dhe rrethina, të
cilët dysh^ohen se i kanë blerë gjësendet e vjedhura.


 

Loading...