Ballina Kronika Tetovari shkakton incident në Gostivar

Tetovari shkakton incident në Gostivar

Mbrëmë (18 gusht), rreth orës 22 është denoncuar se personi J.C. (28) nga Tetova, në rrugën “18 Nëntori” në Gostivar është sjellë në mënyrë agre^sive duke fyer dhe poshtëruar pjesëtarin e policisë, pasi që paraprakisht e ka parkuar gabimisht veturën e tij.

Personi në fjalë është privuar nga liria, për zbardhjen e plotë të rastit.


Loading...