Ballina Lajme Ngjarje e pabesueshme në Shipkovicë (VIDEO)

Ngjarje e pabesueshme në Shipkovicë (VIDEO)

Banorët e fshatit Shipkovicë të Malësisë së Sharrit disa ditë me radhë zgjohen me tri*shtim, duke parë va^rre të zbuluara dhe kuf*oma të copëtuara nëpër to nga një arushë që gjatë natës, hap varret për t`u ushqyer me kuf*omat.

“Dy kuf*oma i ka nxjerr prej va*rri dhe nga gjunjët e poshtë i ka ngrënë, njërën e ka nxjerrë prej va*rri dhe e ka gjuajt anash po këmbët ia ka ngrënë. Ne e va*rrosëm një djalë të ri, por të nesërmen kur shkuam kuf*oma ishte jashtë dhe këmbët nuk i kishte”.

“Po merreni me mend sa e trish*tueshme është kjo eg*ërsirë, llogariteni sa e trish*tueshme mund të jetë”.

“Bëjmë roje normal, duhet, deri sa vazhdon kështu duhet me bë”.

“Banorët e fshatit Shipkovicë thonë se jemi të obliguar të bëjmë edhe roje gjatë natës që të mos i prish sërish var*rezat apo të futet në fshat, ndërkohë po ashtu djegin goma të ndryshme dhe lyerje me vaj rreth varrezave që aroma e keqe e vajit ta largojë këtë egë*rsirë”.

Për rastin në fjalë është njoftuar edhe Sektori i Punëve të Brendshme të Tetovës, nga ku për Alsat, thonë se, është njoftuar Ministria e Bujqësisë dhe pritet vendimi për masat e mëtejme.

Rasti është konfirmuar dhe është dokumentuar, por meqë për këto gjëra kompetente është Ministria e Bujqësisë, pritet përgjigjja të hënën dhe më pastaj do të merren edhe masat e nevojshme – njoftojnë nga SPB-Tetovë.

Banorët e Shipkovicës thonë se kjo nuk është hera e parë që arushat zbresin në fshat duke shkaktuar dë*me nga më të ndryshmet.VIDEO bonus:
Loading...