Ballina Kronika Katica Janeva niset drejt B U R G U T të Shutkës...

Katica Janeva niset drejt B U R G U T të Shutkës (VIDEO)

Pasi gjykatësi i procedurës paraprake caktoi 30 ditë paraburgim, Katica Janeva është nisur për në B U R G U N e Shutkës.

Janeva u A RR E S T U A sot pasdite si e dyshuar e tretë në rastin “Reket”. Ajo ka të drejtë të ankimoj deri tek Këshilli Pe^nal vendimin për parabu^rgimin e saj.

P A R A B U R G I M I i Janevës vjen pas kërkesë së P R O K U R O R I S Ë për ndjekje të K R I M I T të organizuar dhe korrupsionit. P R O K U R O R I Jovevski tha se Janeva dyshohet të ketë shpërdorur detyrën zyrtare në skandalin e zhvatjes për të ndikuar në rastin “Perandoria”.

Për rastin “Reket”, përveç Janevës në P A R A B U R G I M janë edhe dy të dyshuarit e tjerë, Bojan Jovanovski- Boki13 dhe Zoran Milevski- Zoki Kiçeec.

VIDEO bonus:
Loading...