Ballina Lajme Katica Janeva arriti në GJP (VIDEO)

Katica Janeva arriti në GJP (VIDEO)

Pas bas^tisjesh disa orëshe dhe konf^iskimit të disa mobiljeve dhe materialeve në shtëpinë e saj në Kozle, Katica Janev ka arritur në Gjy^katën Pen^ale, ku gjy^katësi i procedurës paraprake do të vendos në lidhje me kërkesën e PTHP-së për parab^urgimin e saj.

Janeva ishte arr^estuar sot pasdite nga ku u dërgua në PSP, ku policia kreu bast^isja. Më pas Janeva u kthye sërish në shtëpinë e saj në Kozle nën shoqërimin e policisë nga ku u nis për në Gjy^katën Pen^ale.

Proku^roria Themelore Publike kërkon parabu^rgimin e Janevës për shkak se ajo dysh*ohet se ka keqpë^rdorur pozitën zyrtare për përfitime personale në rastin “Reket”.

Loading...