Ballina Lajme Ja çka e pret hajdutin e kishave nga Tetova

Ja çka e pret hajdutin e kishave nga Tetova

Sektori për Punë të Brendshme Tetovë, ka zbardhur në tërësi katër vjedhje të rënda nëpër objekte fetare (kisha) dhe ka dorëzuar pa^di pen^ale kundër 18-vjeçarit Z.A. nga fshati Ozurmisht i Tetovës.

Personi Z.A. dysh^ohet se gjatë muajve maj dhe qershor të këtij viti, me fo^rcë i ka hapur dyert e kishave në fshatrat Radiovcë, Vollkovi dhe Jançishtë, dhe pas hulumtimit në brendësinë kishave ka vjedhur para, gjegjësisht në mënyrë joli^gjore ka siguruar përfitim pronësor me vlerë prej 8500 denarë.

I dyshuari Z.A. edhe më herët ka qenë i pad^itur nga SPB Tetovë, për kryerje të veprave të ngjajshme pen^ale, të cilat i ka kryer kryesisht në rajonin e Tetovës.


VIDEO bonus:
Loading...