Ballina Kronika Incidenti në hotel me 14-vjeçaren britanike, merret vendimi për shqiptarin

Incidenti në hotel me 14-vjeçaren britanike, merret vendimi për shqiptarin

Shqiptari, i cili përdh^unoi një 14-vjeçare britanike në Korfuz është lënë në bu^rg.

32-vjeçari shqiptar aku^zohet se ka abu^zuar sek^sualisht me një vajzë 14-vjeçare, teksa kjo e fundit ndodhej për pushime me familjen në ishullin e Korfuzit dhe po qëndronte në të njëjtin hotel ku shqiptari punon.

Vetë adoleshentja bëri një den^oncim në komisariatin e zonës, ku tregoi se shqiptari e kishte marrë dhe e kishte çuar në hotel ajo shpjegoi se si e kishte joshur 32-vjeçari dhe më pas e kishte përdh^unuar.

I aku^zuari pranoi se ka kryer marrëdhënie me 14-vjeçaren, por mohoi që ta ketë përdh^unuar, duke pretenduar se gjithçka ndodhi me dëshirën e vajzës.

Ai do të aku^zohet edhe për qëndrim të paligjshëm në vend, duke qenë se në Korfuz ishte pa letra.


VIDEO bonus:
Loading...