Ballina Kronika Incident në Gostivar

Incident në Gostivar

Policia njofton se je (26 gusht),  rreth orës 20.00, 45-vjeçarja nga Tetova, ka denoncuar se rreth orës 19.00 në rrugën “Goce Delçev” në Gostivar është  s u l m u a r
fizikisht nga 38-vjeçari A.A. nga Gostivari me të cilin
ka qenë në lidhje  d a sh u r i e.

I denoncuari A.A. menjëherë është  a rr e s t u a r  dhe mbajtur në Stacionin policor Gostivar për zbardhjen e plotë të rastit.