Ballina Kronika Incident i rëndë në Itali me protagonist shqiptarin

Incident i rëndë në Itali me protagonist shqiptarin

Një grua italiane 28-vjeçare, nënë e dy fëmijëve, është det*yruar me for*cë të ndiqte ish-partnerin e saj, një shqiptar 30-vjeçar, nga Siena deri në Foligno. Këtu ajo është mbyllur në një apartament dhe është det*yruar për tre ditë të vuante dhu*nën sek*suale të tort*uruesit të saj, që ishte pa dokumente në territorin italian, me një notë paralajmëruese nga Kuestori i Perugias. Shqiptari është arr*estuar për rrëm*bim, sul*m sek*sual, kërc*ënime dhe pla*gosje.

Ndërsa e ka çuar në një qendër tregtare në Castel Romano, gruaja ka gjetur for*cë për t’u hedhur nga makina. Duke parë praninë e shumë personave që në atë kohë ishin në parkingun e qendrës tregtare, duke përfituar nga një shpërqendrim i shqiptarit, gruaja hapi derën e makinës që ishte akoma në lëvizje dhe u ho*dh në rrugë duke kërkuar ndihmë.

Pavarësisht kësaj, shqiptari ndaloi automjetin dhe e arriti vajzën duke e go*ditur me shp*ulla dhe gru*shte, për ta det*yruar të kthehej në makinë. Vetëm ndërhyrja e njerëzve të pranishëm dhe disa rojeve të sigurisë në detyrë në qendrën tregtare bënë të mundur që gruaja të shpët*onte. Kur mbërritën agjentët e stacionit policor Spinaceto, shqiptari tashmë ishte zhd*ukur.

Për ag*jentët vik*tima tregoi historinë e një dashurie të së*murë: një vit i gjatë nga*cmimesh dhe dhu*ne, fiz*ike dhe psikologjike dhe kër*cënime që i drejtoheshin asaj dhe fëmijëve të saj për të mos i treguar askujt se çfarë po ndodhte. Pas ndihmës, gruaja u shtrua në spital dhe iu nënshtrua protokollit për vik*timat e abu*zimit sek*sual. Ndërkohë policia arriti të zbulonte dhe ka*pte shqiptarin falë edhe filmimeve të kamerave të sigurisë në qendrën tregtare të cilat zbuluan makinën dhe targën e saj.VIDEO bonus: Tërmeti në Shqipëri VIDEO nga Tetova: MOTI: PUBLICITET: PUBLICITET:
Loading...