Ballina Teknologji Facebook, miliona dollarë për të drejtën e publikimit të lajmeve

Facebook, miliona dollarë për të drejtën e publikimit të lajmeve

Facebook do të ofrojë miliona dollarë për të marrë të drejtën e publikimit, në një seksion të ri të platformës së tij, kushtuar lajmeve dhe shton se kjo gjë do të bëhet brenda vitit, njoftoi sot ”Wall Street Journal”.

Sipas burimeve të cituara, Facebook ka bërë edhe kontaktet e nevojshme duke filluar nga ”Wall Street Journal” te Bloomberg, nga ”Washington Post” te ABC News.

Sipas tyre, përfaqësuesit e Facebook u kanë thënë botuesve për t’u dhënë deri në tre milionë dollarë në vit për të pasur akses te titujt dhe te të gjithë artikujt përpara se të botohen në formatin print.

Seksioni i lajmeve te Facebook pritet të shfaqet vjeshtën e ardhshme.

Për momentin nuk dihet ende se kush do t’ia japë FB këtë licencë.

VIDEO bonus:
Loading...