Ballina Kronika Detaje nga operacioni në Itali

Detaje nga operacioni në Itali

Detaje të reja janë zbardhur nga god*itja e ban*dës shqiptare të tra*fikut të dr*ogës nga Holanda në Itali.

Mediet fqinje raportojnë se “koka” e kësaj ba*nde kri*minale ishte shqiptari Lulzim Daiu, i cili sipas policisë italiane shihet si përgjegjës për drejtimin dhe organizimin e importeve, koordinimin e marrëdhënieve midis transportuesve të dr*ogës jashtë vendit dhe korrierëve përgjegjës për transportin dhe shpërndarjen në Itali.

Policia italiane ka vënë në pra*nga 17 anëtarë të ba*ndës shqiptare, e cila traf*ikonte ko*kainë drejt kryeqytetit të Italisë, Romës.

Arr*estimet e tyre u bënë në kuadër të operacionit të kod*uar “Shqiponja e Zezë”, zhvilluar nga policia e Romës në bashkëpunim me Antimaf*ian italiane.

Në këtë operacion, janë seku*estruar rreth 200 kilogramë kok*ainë dhe ar*më. Ban*da shqiptare, dysh*ohet se shpërndante lëndën nar*kotike në sheshet kryesore të Romës. Het*imet vijojnë ende.VIDEO bonus:
Loading...