Ballina Kronika 42 qese me K O K A I N Ë në pako...

42 qese me K O K A I N Ë në pako çamçakëzi, dëshmia e shqiptarit SH O K O N togat e zeza britanike (EMRI)

Një tregtar  d r o g e  u gjend në një situatë të vështirë, kur policia e kapi atë me 42 qese të vogla  k o k a i n e  të fshehura në një pako me çamçakëz.

Shqiptari Abdul Cakali, i cili shkoi në Mbretërinë e Bashkuara në mënyrë të  p a l i gj sh m e, u ndalua në Southborough duke lëvizur me një makinë të tipit “Vauxhall Astra”.

Oficerët gjetën  d r o g ë n  e klasit A ​​të fshehur në ato që u përshkruan në Maidstone Crown Court si dy “pako çamçakëzi”. 22-vjeçari gjithashtu kishte një leje drejtimi të falsifikuar portugeze në emrin e Alfred Santos dhe pretendoi se ishte vizitor.

Por, më vonë pranoi se merrej me  k o k a i n ë  për të shlyer borxhet dhe për të financuar një operacion për nënën e tij të sëmurë në Shqipëri, një pretendim i zakonshëm për pjesën më të madhe të emigrantëve shqiptarë të  a rr e s t u a r  për  d r o g ë  në Britani.

Cakali, pa adresë fikse, u deklarua fajtor për posedimin e  k o k a i n ë s  me qëllim furnizimin dhe posedimin e dokumenteve të identitetit të rreme. Të gjitha veprat  p e n a l e  janë kryer në 23 korrik të këtij viti.

Duke e  b u r g o s u r  atë të enjten e kaluar për tre vjet e gjysmë,  gj y k a t ë s i  Adele Williams tha: “K o k a i n a  është një  d r o g ë  e rrezikshme, e aftë të  sh k a t ë rr o j ë  jetën e njerëzve. Prandaj, ata që merren me  k o k a i n ë  nuk mund të presin asgjë përveç  d ë n i m e  me  b u r g i m”.


VIDEO bonus: Tërmeti në Shqipëri VIDEO nga Tetova: MOTI: PUBLICITET: PUBLICITET:
Loading...