Ballina Lajme 30 ditë P A R A B U R G I M...

30 ditë P A R A B U R G I M për Katica Janevën (VIDEO)

Gjyk^atësi i procedurës paraprake ka caktuar 30 ditë parabu^rgim për Katica Janevën, si e dysh^uar e tretë në rastin “Reket”. Janeva ka të drejtë të ankimoj vendimin përmes avokatit të saj në Këshillin Pe^nal.

Parabu^rgimi i Janevës vjen pas kërkesës së Proku^rorisë për ndjekje të kri*mit të organizuar dhe korru^psionit. Prokurori Jovevski tha se Janeva dysh^ohet të ketë shpërdorur detyrën zyrtare në skandalin e zhvatjes për të ndikuar në rastin “Perandoria”.

Për rastin “Reket”, përveç Janevës në parabu^rgim janë edhe dy të dysh^uarit e tjerë, Bojan Jovanovski- Boki13 dhe Zoran Milevski- Zoki Kiçeec.

VIDEO bonus:
Loading...