Ballina Kronika Vihet pas hekurave 21-vjeçari nga Kamjani i Tetovës

Vihet pas hekurave 21-vjeçari nga Kamjani i Tetovës

Pjestarët e policisë nga Sektori për Punë të Brendshme – Tetovë, dje më 16 korrik, rreth orës 14 e 15 minuta, në fshatin Kamjan të Tetovës, me udhër të gjy*katës kanë arr*estuar 21-vjeçarin S.Sh, nga Kamjani, i dë*nuar me tre vite bu*rg, sepse ka kryer vepër pen*ale “Prodhim i paautorizuar dhe lëshim në përdorim të dro*gave nar*kotike, substancave psik*otrope dhe preku*sorë”

Pas arrestimit, S.Sh, është transferuar në bu*rgun e Tetovës për vua*jtjen e dën*imit.


VIDEO bonus:
Loading...