Ballina Bota VIDEO/ Jo vetëm në Rinas. Në aeroportin e Brazilit, vidhen 750 kg...

VIDEO/ Jo vetëm në Rinas. Në aeroportin e Brazilit, vidhen 750 kg ar

Njësoj si në filmat aks-ion, një bandë e ar-matosur ka realizuar një gra-bitje spektakolare në aeroportin ndërkombëtar të Guarulhos në San Paolo të Brazilit.

Gra-bitësit ishin veshur me rroba policie dhe falë këtij aksioni kanë mundur të vje-dhin, jo pak por 750 kg ar dhe sende të tjera floriri. Të ar-matosur rëndë, ata kanë hyrë në magazinën kryesore të aeroportit ndërkombëtar dhe kanë realizuar gr-abitjen të pa shqetësuar.

Sipas autoriteteve braziliane, ba-nda e grab-itësve kishte marrë pe-ng dhe seku-estruar për 12 orë me radhë 8 anëtarë të familjes së një funksioni të aeroportit, mes të cilëve katër ishin min-orenë. Ban-da hyri në aeroport nga dy pika kontrolli ku hynte vetëm policia federale braziliane.

Makinat e kam-ufluara të policisë janë gjetur të braktisura pas gra-bitjes rreth 20 km larg aeroportit. Gra-bitësit janë kujdesur që nga ngjarja të mos ketë asnjë të lënduar.VIDEO bonus:
Loading...