Ballina Kronika Tetovë, përfundojnë pas hekurave tre persona me Audi A5

Tetovë, përfundojnë pas hekurave tre persona me Audi A5

Mbrëmë, më 16 korrik 2019, rreth orës 21 e 20 minuta, në rrugën “Boris Kidriç” në Tetovë, është nda*luar për kontroll vetura e tipit “Audi A5” me targa të Tetovës, të cilën e ka drejtuar 39-vjeçari D.M, nga Tetova, kurse në veturë kanë qenë edhe 18-vjeçari S.D, dhe një 16-vje*çar gjithashtu nga Tetova.

Gjatë kontrollit të kryer ndaj tyre është gjetur mari*juanë, një blua*jtëse dhe riz*ëll. Tre personat janë pri*vuar nga liria, për zbardhjen dhe dokumentimin e plotë të rastit.


VIDEO bonus:
Loading...