Ballina Argëtim Shqipëria përvëlohet, rinia harbohet në plazhe (FOTO)

Shqipëria përvëlohet, rinia harbohet në plazhe (FOTO)

Prej ditësh Shqipëria është përfshirë nga temperatura ekstremisht të larta si rezultat i një vale të nxehti afrikan.

E në këtë periudhë përv*ëluese, i bekuar është ai që po e kalon pranë detit duke u freskuar. Fotot e mëposhtme tregojnë situatën aktuale nëpër plazhet e vendit, ku lokalet organizojmë vazhdimisht evente argëtuese për të rinjtë dhe jo vetëm.


VIDEO bonus:
Loading...