Ballina Kronika Sherr vajzash në Tetovë

Sherr vajzash në Tetovë

Më datë 8 korrik, rreth orës 20 e 30 minuta, në SPB Tetovë, 29-vjeçarja V.I. nga Tetova, ka deno*ncuar se ka qenë e sul*muar fizi*kisht nga dy femra edhe atë M.K. Dhe A.K. nga Tetova.

Punohet në zbardhjen e plotë të rastit.

VIDEO bonus:
Loading...